Favourite activities

Aanschouw mijn all-time-favourite-activities:

TENNIS

Ik ben een persoon die niet erg sportief is, maar toch probeer ik wekelijks een potje tennis te spelen met mijn stiefpapa (zie foto). Dit doen we zowel in de zomer als in de winter op onze vertrouwde tennisclub T.C. Ten Hoeve. Sommige vriendinnen spelen ook tennis, waardoor het welk leuk is om op een vrije moment op een zomerse dag een paar uurtjes te kunnen gaan tennissen samen.

FRIENDS

Tijdens mijn vrije tijd spreek ik erg veel af met mijn vriendinnen. Ik heb langs alle kanten vriendinnen wonen, waardoor ik elk weekend wel weet wat doen. We gaan vaak samen eten in nieuwe restaurantjes dat we willen gaan ontdekken, naar de cinema, en uiteraard ook heel veel shoppen. Om de paar maanden nemen we de auto nog eens om een dagje een winkelstadje te verkennen, zoals Rotterdam, Düsseldorf, Hasselt… Uiteraard mag het roddelen over jongens ook zeker niet ontbreken, dit doen we geregeld in onze geheime WhatsApp-groepen. Ook zijn sommigen van men vriendengroep (vooral de studenten) echte feestbeesten en gaan we wekelijks een avondje stappen of ergens iets drinken. Mijn vriendengroepen zijn zo verschillend en dat vind ik juist zo leuk. Het zijn stuk voor stuk geweldige mensen die zeker een plaatsje in men hart hebben. Hieronder enkele leuke beelden van mijn vrienden.

SHOP TILL WE DROP

Dit titteltje is me op het lijf geschreven… Ik kan mezelf zeker een shopverslaafde noemen en daar is mijn portemonnee niet zo blij mee. Wekelijks probeer ik langs mijn favoriete boetiekjes te gaan zoals; Barcelona, LauraByLana, Accompli… Maar ook het shoppingcenter in Wijnegem moet zeker niet onderdoen, want daar koop ik ook geregeld wel eens. Vaak doe ik dit samen met mijn mama, die een even erge shopverslaafde is dan ik. Dan gaan we op een vrije zaterdag verschillende stadjes onveilig maken en kopen we nieuwe outfitjes. Mijn gevoel voor stijl/fashion heb ik dan ook zeeeer zeker van mijn mama. Hiernaast kan je een foto vinden van mijn stijlvolle mama.