Family

Op mijn website heb ik het vaak over mijn vrienden en vriendinnen, maar naast hen heb ik ook nog een geweldige familie! Ik heb een 3-tal families waardoor het op feestdagen en verjaardagen altijd gezellig druk is. In deze blogpost zou ik jullie graag wat meer willen vertellen over mijn privé, en in het bijzonder mijn familie.

Aangezien mijn ouders al 15 jaar gescheiden zijn, heeft mijn mama al een hele lange tijd een vriend die ik ook zeker wel mijn tweede papa kan noemen. Ik ben erg blij met zo’n stiefpapa als hem, en al zeker voor zijn familie.

Mijn mama heeft een zus die ik ‘Tantie Annie’ noem al vanaf ik kon praten en heeft 3 dochters. Mijn nichten zijn Linse (21) , Stien (16) en Lilly (8). Het is erg leuk dat we wat in dezelfde leeftijdscategorie zitten, waardoor we ook vaak van alles samen kunnen gaan doen. We zijn een erg hechte familie en komen dan ook geregeld samen om eens iets te gaan eten of drinken. Ook de ouders van mijn mama, mijn bomma en bompa zijn dan zeker van de partij!

Mijn stiefpapa Peter zijn familie bestaat ook uit zijn ouders, René en Greet, die ik ook aanzie als mijn grootouders. Ook heeft Peter een zus; Tante Ruth en zij heeft samen met haar man 2 kinderen. Mijn neefje Toby van 12 en mijn nicht Jade van 16 jaar. Het is een geweldige bende dat ik niet zou willen missen en ik voel me er erg thuis!!

Langs mijn papa zijn kant heb ik een erg kleine familie tegenover mijn mama en stiefpapa. Onze familie bestaat enkel uit mijn papa, mijn moeke, vake en ik. Al is het gezellig om met velen te zijn, ook is het wel eens leuk om tot rust te komen en dat gaat zeker bij mijn grootouders. Het zijn mijn oogappels en ik zou ze voor geen geld van de wereld willen ruilen/missen/…

Neem zeker een kijkje tussen deze foto’s als je mijn familie eens wil zien: