Over mezelf

Mijn naam is Maxime Budts en ik ben geboren op 21 oktober 1998, dat wil dus zeggen dat ik 20 jaar oud ben. Al mijn hele leven woon ik in mijn kinderlijk huis te Wommelgem met mijn papa en hond Lizzy.  Samen met mijn mama en stiefpapa woon ik ook in Wommelgem, na een aantal jaren in Kessel/Nijlen te wonen. Mijn ouders zijn al meer dan 15 jaar gescheiden, maar ik heb het hier nooit moeilijk mee gehad. Ik heb er nu een extra familie bij gekregen en ben er erg blij mee. Ookal heb ik geen broers en/of zussen, toch amuseer ik me elke dag met mijn beste vriendinnen die toch deels familie zijn geworden.

Sportief kan je me niet meteen noemen, maar toch doe ik jaarlijks mijn best om op de latten te kunnen staan hoog in de bergen. Skiën is bij uitstek mijn favoriete sport! Samen met mijn familie maken we er een jaarlijkse gewoonte van een weekje te kunnen vertoeven tussen de bergen. Ook doe ik dit soms een week in de lesvrije week met mijn vriendinnen. Door deze sport kom je natuurlijk in veel verschillende gebieden/landen, zo ben ik al gaan skiën in Italië, Oostenrijk en Frankrijk.  Buiten een jaarlijkse skireis probeer ik ook zo veel mogelijk te tennissen samen met mijn stiefpapa in de tennisclub ‘Ten Hoeve’.

Reizen is een erg grote passie van me. Samen met mijn vriendinnen proberen we toch elk jaar een leuke citytrip en/of zomerreis te plannen. Tevens probeer ik ook elk jaar een grote reis te plannen met mijn mama of papa, naast onze jaarlijkse zomervakantie ergens aan het strand. Zelf ben ik verzot op de stad New York, waar ik ondertussen al 2x ben geweest. Na deze fantastische reizen heb ik de reiskriebels zeker te pakken gekregen. Mijn grootste droom is om na mijn studies, de wereld op mezelf te kunnen ontdekken. Graag zou ik willen rondtrekken in Thailand, Vietnam, China, Afrika en het zuiden van Amerika.

Sinds 2016 kan je me studente van Karel de Grote Hogeschool noemen. Toen ben ik gestart met de studie ‘Human Resources & Sales’, maar dat bleek op het einde van het academiejaar toch niet helemaal mijn slag te zijn. Daarom ben ik in academiejaar 2017-2018 overgeschakeld naar de studie ‘Event-en Projectmanagament’ en dit is wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds studeer. Ik zit nu in mijn 2e jaar EPM, wat wilt zeggen dat er meer specialisatievakken aan bod komen. Dit vind ik erg interessant en maakt me ook blij dat ik echt de juiste richting voor mezelf heb gevonden.

Neem zeker een kijkje tussen mijn favoriete foto’s: