Travels

Zoals eerder vermeldt, ben ik een echte reisfanaat! Daarom laat ik jullie nu mee genieten van enkele leuke tripjes die ik vorig jaar heb gedaan. Natuurlijk heb ik deze zoveel mogelijk zelf willen plannen.

Risoul, april 2017:

De paasvakantie in april 2017 was er één om niet te vergeten. Met 10 vrienden en vriendinnen trokken we een week naar de bergen in Frankrijk, nl. Risoul. Hét (après-)ski gebied bij uitstek volgens onze mannelijke compagnie.

Met zijn 185km skigebied konden we de jongens geen ongelijk geven dat het werkelijk een geweldig traject is dat je daar kan volgen. Een groot deel van de pistes lagen tussen de bomen wat het echt prachtig maakte.

Ook het après-ski gebeuren in Risoul was een heus feestje. Elke dag kon je genieten van een geweldige après-ski in de Yeti-bar. Ook in de late avond kon je in de club verder feesten tot in de vroege uurtjes. Een vakantie om nooit te vergeten!

The Big Apple, juni 2017:

NEW YORK BABY!! Een onvergetelijke reis die ik samen met mijn mama voor de 2e keer kon maken. Ik moet je waarschijnlijk niet vertellen welke grote bezienswaardigheden je moet bezoeken maar ik kan het toch niet laten om het One World Observatory op je lijstje te zetten. Wat een ongelofelijke ervaring! Met een speciale lift ga je tot op de 100e, 101e en 102e etage waar je een prachtig zicht hebt over heel New York. Niet alleen daar heb je een prachtig zicht maar ook op The Empire State Building heb je een fenomenaal uitzicht, zeker in de avond!

Wat ook zeker de moeite is, is een cruise langs New York en bijhorende eilandjes, ook waar The Statue Of Liberty staat kan je eens uitstappen en het gigantisch beeld aanschouwen. Zeker je fototoestel meenemen is de boodschap 🙂

Ik moet je niet zeggen dat New York dé fashioncity is van de wereld, dit kan je zeker beamen als je op 5th Avenue of in SoHo staat. Vergeet zeker je bankkaart niet, want ik kan je verzekeren dat je NY niet verlaat zonder te shoppen.  Neem zeker een kijkje in SoHo om unieke en leuke winkels tegen te komen en lekker te eten in één van de zooooveel gezellige restaurantjes.

Kos, september 2017:

Dé strandreis die je nodig hebt om te onstressen na een weekje citytrippen in New York. Het is een geweldig zonnig eiland grenzend aan Griekenland en Turkije, dat ik met mijn beste vriendin ben gaan ontdekken. Ik had een hotel geboekt dichtbij het strand maar ook dichtbij restaurantjes en cafeetjes, wat het ideaal maakt natuurlijk.

Tijdens onze 8-daagse trip hebben we vooral aan het strand gelegen door het fantastische goede weer, maar hebben we ook een aantal super leuke dingen gedaan. Nl.; een dag lang een boottrip gedaan langs verschillende aangrenzende mini-eilandjes en met een gehuurde brommer tot aan de ander kant van het eiland gereden (45km) en daar gezellig aan een ander strand gelegen.

Ook het bruisend nachtleven in Kos was ons opgevallen, daarom zijn we ook een paar keer naar de ‘STRIP’ geweest. De STRIP is een straat waar enkele bars, cafeetjes, clubs en pubs zijn. Zeker een voordeel voor de feestbeesten onder ons. Super bestemming om een weekje te relaxen en aan niets te denken!!